Wij regelen alles!Profiteer nu van een gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500 én 5 jaar 0% rente!


De keuze van een bedrijfswagen is heel specifiek. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en behoeften voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. Daarom maakt de Opel bedrijfswagendealermaken wij uw nieuwe bedrijfswagen nu helemaal bedrijfsklaar.

Gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500
Als u nu een nieuwe Opel Movano, Vivaro of Combo koopt, dan regelt uw Opel bedrijfswagendealerregelen wij de complete inrichting of ombouw ter waarde van maar liefst €1.500*. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bedrijfswagen volledig op maat wordt ingericht of omgebouwd.

5 jaar zekerheid over kosten
Daarnaast kunt u ook nog eens profiteren van 5 jaar lang 0% rente op uw financiering. Hierdoor weet u de komende vijf jaar precies waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand stapt u in een gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel Bedrijfswagen. En u betaalt 5 jaar lang geen cent rente!

Onbezorgd zaken doen
U regelt dit alles rechtstreeks en eenvoudig met uwonze Opel bedrijfswagenadviseur. Onbezorgd zaken doen dus. GaKom snel langs bij uw Opel bedrijfswagendealerons en maak kennis met het veelzijdige aanbod en de talrijke maatwerkmogelijkheden van Opel Bedrijfswagens.

* Dit aanbod geldt niet op de Selection uitvoeringen en in combinatie met de Summer Sale actie.