Opel Occasions: Net zo Opel als nieuw!Opel biedt volop voordelen voor gebruikte Opels.

Het kopen van een gebruikte Opel is bijzonder interessant. Dat komt omdat Opel zes zekerheden geeft voor alle auto’s in het Opel Occasions programma: Hét kwaliteitslabel voor gebruikte Opels.

Gloednieuwe of toch gebruikte meubels? Een nieuw of al bestaand huis? En ga je voor een nieuwe of gebruikte Opel? Het zijn stuk voor stuk keuzes waar je goed over na moet denken. Nieuw is natuurlijk altijd fijn, maar ook een gebruikte Opel kan een uitstekende keuze zijn. Net zoals een al bestaand huis is er ook altijd een Opel die aan al je wensen voldoet. Met een Opel uit het officiële occasionprogramma Opel Occasions ben je altijd zeker van een goede deal, omdat we elke auto aandachtig onder de loep nemen: van de motor tot en met het reservewiel.

100 controlepunten
Pas nadat de officiële Opel dealer de auto op 100 punten heeft gecontroleerd en goedgekeurd, komt er een te koop-bord op te staan. En dat betekent profiteren van extra voordeel én zekerheid. Wát zeggen we? Heel veel zekerheid! Elke gebruikte Opel leveren we namelijk af met minimaal één jaar garantie en een nieuwe APK. Toch liever een andere Opel? Geen punt! Dankzij de omruilgarantie ruil je de onlangs gekochte Opel binnen 14 dagen (met maximaal 1.500 gereden kilometers) weer in voor een andere. Zo simpel kan het zijn.

Nog meer voordelen 
We hebben alle voordelen nog niet eens genoemd, want ook gratis lidmaatschap van MyOpel is part of the deal. MyOpel is het online platform voor Opel-rijders waarmee je altijd direct inzicht hebt in alle gegevens van je Opel en profiteert van ledenvoordeel met aanbiedingen op maat. Bovendien wordt het inplannen van een onderhoudsbeurt en het raadplegen van een digitaal instructieboek kinderspel.

1 jaar mobiliteitsgarantie
Als kers op de taart leveren we ook nog twaalf maanden mobiliteitsgarantie waarmee je in meer dan 40 landen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, verzekerd bent van hulp bij pech onderweg. Is dat even fijn!

Opel Occasions: de voordelen op een rij

  • 12 maanden garantie
  • Mobiliteitsgarantie
  • Afleveringsbeurt
  • Minimaal 1 jaar APK
  • Omruilgarantie
  • Gratis MyOpel lidmaatschap

Tweedehands oud? Welnee!
Tweedehands klinkt misschien als ‘oud’, maar dat is niet van toepassing op Opels in het Opel Occasion-programma. Auto’s zijn maximaal 8 jaar oud en hebben tot 160.000 kilometer op de teller staan. Je mag daarom 100 procent vertrouwen op een Opel Occasion.

Zoek, selecteer, match!
Rood, wit, blauw, oranje of toch liever groen? Bij Opel Occasions kan kiezen altijd, want het aanbod is divers. Zo ontstaat er altijd een match met jouw favoriete model, kleur, gewenste motor en het uitrustingsniveau.