Veel voordeel op de nieuwste modellen.Nu met gratis €1.000 myOpel betaalpas.

Opel X-Range

Opel X-Range

De nieuwste modellen nu extra aantrekkelijk!
Wegrijden in een van de nieuwste modellen wordt nu wel heel aantrekkelijk. Bij aankoop van een nieuwe Opel ontvangt u namelijk een myOpel betaalpas met €1.000 tegoedmyOpel betaalpas met €1.000 tegoed! Hiermee kunt u doen wat u wilt, wanneer u dat maar wilt. Heeft uw Opel onderhoud nodig of wilt u uw nieuwe Opel verder personaliseren met accessoires, dan kunt u dit betalen met de myOpel betaalpas. Daarnaast kunt u met de betaalpas benzinekosten afrekenen bij aangesloten tankstations. Lees meer


Mokka X. De premium SUV.
Stoer vormgegeven met het praktische en wendbare karakter van een compacte auto. Dat is de Opel Mokka XOpel Mokka X. De Mokka X biedt geavanceerde apparatuur en de baanbrekende innovaties van een luxe SUV. Tevens geniet u van een aangename hoge zitpositie in deze stoere stads-crossover. 

Crossland X. Veiligste in zijn klasse.
De Crossland XCrossland X is heel veelzijdig en door EURO NCAP uitgeroepen tot de veiligste auto in zijn klasse. De geavanceerde rijassistentiesystemen maken het rijden in de Crossland X veiliger en aangenamer. Voorbeelden hiervan zijn de standaard Lane Departure Warning of het optionele vermoeidheidsherkenning-systeem. Zo gaat u altijd veilig op weg!

CrosslandX


Grandland X. Een en al avontuur!
Opvallend door zijn stoere en robuuste uitstraling, en een uitstekend zicht door zijn hoge zitpositie. Volledig naar smaak uit te rusten met contrasterend zwart dak en tal van innovatieve veiligheidssystemen. De nieuwe Opel Grandland XOpel Grandland X combineert een stoere uitstraling met een elegante styling en het interieur is even comfortabel als functioneel. 

GrandlandX