Doe de Combi-APK voor €19.APK plus gratis StartKlaar Check.

APK

Veilig en gerust de weg op. Dat is voor iedere automobilist een must. En om dat te garanderen, combineren we uw APK met de StartKlaar Check. Een gratis check op een groot aantal belangrijke punten. Dan weet u zeker dat alles weer goed werkt. Van uw remmen tot ruitenwissers. Van accu tot airco. En u kunt erop vertrouwen dat uw auto weer helemaal startklaar is. Deze Combi-APK kost u slechts €19 all-in.

UW OPEL HELEMAAL STARTKLAAR
Tijdens de Opel StartKlaar Check wordt uw Opel door onze experts grondig gecontroleerd op meer dan twintig punten. Zo kunt u in wisselende weersomstandigheden altijd op uw auto blijven vertrouwen. En kunt u veilig en gerust de weg op.

LAAT UW APK TIJDIG UITVOEREN
APK staat voor Algemeen Periodieke Keuring en dit is een wettelijk verplichte keuring. Doel ervan is de bevordering van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Een APK keuring voorkomt gevaarlijke situaties in het verkeer veroorzaakt door voertuigen die te onveilig zijn om nog aan het verkeer deel te nemen. Wanneer uw Opel voor de APK aan de beurt is, ontvangt u automatisch bericht. Laat de APK tijdig uitvoeren, anders mag u met uw Opel de openbare weg niet meer op. Uw Opel dealer kan u snel, vakkundig en voordelig helpen. U betaalt als myOpel lid slechts €19 incl. afmeldkosten, EOBD en roetmeting/viergastest.

MYOPEL VOORDEEL
Als Opelrijder kunt u zich gratis aanmelden voor het myOpel klantenprogramma. U ontvangt dan persoonlijke aanbiedingen, inzage in uw digitale onderhoudsboekje en blijft u op de hoogte van alle productverbeteringen van Opel. En als gezegd betaalt u voor deze Combi-APK slechts €19 inclusief gratis StartKlaar Check.

UW AUTO NOG NIET TOE AAN APK?
U kunt uw Opel al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum opnieuw laten keuren. Zonder dat uw nieuwe APK-vervaldatum verandert. Die blijft dus op de bestaande datum staan, maar dan in het nieuwe jaar. Zo profiteert u maximaal van deze gratis StartKlaar Check! Plan dus direct een afspraak in.