Zafira-e Life

Advies rijklaarprijs vanaf € 53.711 (incl. BTW/BPM)

De Opel Zafira-e Life

Vanaf € 53.711

De nieuwe 100% elektrische Zafira-e Life brengt de veelzijdige 'lounge op wielen' van Opel naar een ongekend hoog niveau. De meest stijlvolle, comfortabele én milieuvriendelijke manier om tot 7 personen te vervoeren.

STIJLVOL ZONDER UITSTOOT /

De nieuwe Zafira-e Life biedt comfortabel plaats aan tot 7 personen en is 100% elektrisch. Daardoor is hij niet alleen ongekend stijlvol en veelzijdig, zoals de Zafira Life met verbrandingsmotor, maar rijdt hij volledig zonder uitstoot en heeft hij aantrekkelijke lage gebruikskosten. Hij is leverbaar in twee lengtes, met een keuze uit twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km(WLTP).

VEELZIJDIGHEID /

De twee stoelen op de tweede rij kunnen gemakkelijk worden omgedraaid, zodat de passagiers achterin elkaar kunnen aankijken. Op de derde rij heb je de keuze tussen twee individuele stoelen of een verschuifbare 3-persoonsbank.

CONNECTIVITEIT /

Vind de snelste weg naar je bestemming met het geavanceerde Multimedia Navi Pro. De route wordt duidelijk weergegeven op het grote 7" touchscreen met Apple CarPlayTM ondersteuning.

De Zafira-e Life is ook verkrijgbaar als Zafira-e Life met verbrandingsmotor

Ontdek de Zafira Life

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Stel direct online jouw nieuwe Opel Zafira Life samen

Stel samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Crossland

Ontdek de Crossland

De nieuwe Opel Mokka

Ontdek de nieuwe Mokka

De Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X